Party pentru copii Timisoara 0726263848

Alege oferta

Costume de Mascote

Costume de Mascote

MASCOTE 65 RON/ZI plus garantie 100 ron

costume mascote1

MASCOTE DE LUX 100 RON/ZI plus garantie 100 ron

costume mascote2

INCHIRIEREA COSTUMULUI DE MASCOTA

Mascotele sunt costume supradimensionate,in care nu se vede capul omului.Cel care le imbraca poate vedea prin ochii mascotei.La noi gasiti urmatoarele costume de Mascote :Scooby-Doo,Iepuras,Silvester,Twwety,Iepuras,Ren.

Pret 65 ron/zi si o garantie de 100 ron, la Iepuras si Iepurita mascota cu cap mare-doar cu animatorul nostru.

Contractul se face doar cu prezentarea buletinului!

*In cazul in care nu predati costumul la timp sau se preda distrus sau fara accesorii garantia nu se va returna,respectiv se va opri total sau partial din suma de garantie garantie suma aferenta zilelor de inchiriere intarziate.

NOTE:

  1. IN CAZUL INCHIRIERII COSTUMULUI CU ANIMATORUL NOSTRU:    Va rugam sa aveti in vederea ca datorita constructie costumului mascotei,in cazul inchirierii mascotei cu animatorul nostru, acesta nu poate desfasura o petrecere la fel de activa ca si un personaj imbracat in costum normal,deoarece vizibilitatea este redusa,iar costumul fiind de burete nu este la fel de confortabil.Animatorul nostru acesta nu poate desfasura pictura pe fata sau modelaj baloane.In cazul in care doriti o durata mai mica de 1ora,pretul nu se poate divide/miscora,pretul aferent unei ore este cel minim.
  2. In cazul in care inchiriati doar costumul,va rugam sa NU il spalati!Va reamintim ca avem contract cu spalatoria.In cazul in care il spalati riscati distrugerea lui si plata de 10 ori a valorii de inchiriere,adica 800 ron,clauza prevazuta si in contract!
  • Pentru deplasare in afara orasului se aplica taxa de deplasare  2,5  ron/km,doar dus.Ne deplasam la maxim 30 km de orasul Timisoara.
  • Pretul promotional valabil pana in data de 30.12.2013
  • Rezervarile se fac doar cu avans cash la sediul nostru.
DURATA INCHIRIERE COSTUME

1 inchiriere= de pe o zi pe alta
sau in weekend de vineri pana luni o singura inchiriere
Pentru fiecare zi de intarziere se va achita contravaloarea scrisa in contract.

ACCESORIILE

Costumele nu au accesorii incluse,de ex. coronite,sabii,palarii etc.
Acestea pot fi inchiriate separatla preturi incepand de la 3 ron/buc.

GARANTIA IGIENEI

Garantam igiena absoluta printr-un contract cu o firma de profil.Astfel va asiguram ca preluati de la noi costumele curate,si dupa ce le utilizati noi ne ocupam de curatarea lor.

REZERVARI

Recomandam rezervarile in perioadele aglomerate ca :1 Iunie, Craciun,Halloween.
Cum?Rezervarea se face la sediul nostru ,cu buletinul si prin semnarea unui contract in doua exemplare si achitarea unui avans de 50% din suma totala.In contract se va specifica data de preluare si data de predare a costumului.
IMPORTANT! Avansul NU se va returna daca nu preluati costumul in data specificata in contract,indiferent de motiv.De asemenea ,daca doriti sa preluati costumul mai devreme decat este specificat in contract-daca acesta este disponibil aveti 2 variante: ori sa achitati inchirieriile in plus,sau sa-l aduceti mai devereme,pentru a pastra acelasi numar de inchirieri.
SCHIMBAREA DATEI DE INCHIRIERE din contract se poate face,doar daca costumul este disponibil(adica nu este reinchiriat pentru noul interval cerut) si doar prin trimiterea unui sms.In cazul in care costumul nu este disponibil pentru npoua data solicitata,avansul se pierde.
Avansul nu se poate reporta la alte inchirieri sau alte persoane.

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>