Alege oferta

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea informatiilor si instrumentelor si aplicarea pentru servicii prin intermediul site-ului http://www.dreamsparty.ro/ implica acceptarea urmatoarilor termeni si conditii .In continuare partile vor fi umite Utlizator, prin acesta inteleganduse orice persoana care viziteaza,utilizeaza siteulwww.dreamsparty.ro si forumul  acestuia, si S.C. Dreams Party S.R.L. ca persoana juridica, proprietar deplin al siteului www.daremsparty.ro.

 1. TERMENI DE NAVIGARE SI UTILIZARE

                    SITE  www.dreamsparty.ro

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre vizitator site si www.dreamsparty.ro. S.C. DREAMS PARTY S.R.L. isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. S.C. DREAMS PARTY S.R.L. isi rezerva, de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos ,precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul www.dreamsparty.ro când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat TERMENII SI CONDITIILE, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu  S.C. DREAMS PARTY S.R.L.  , cu toţi membrii reţelei sale ,forumului din cadrul site-ului sau numai cu unii dintre aceştia.

2.DREPTURI DE AUTOR (copyright)

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. DREAMS PARTY SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 Continutul  site-ului www.dreamsparty.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. DREAMS PARTY SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a S.C. DREAMS PARTY SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. DREAMS PARTY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3.SECURITATEA INFORMATIILOR

Pe site-ul www.dreamsparty.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. DREAMS PARTY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. DREAMS PARTY  SRL  va putea folosi datele personale ale utilizatorului numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare precum si datele din formularul de aplicatie vor fi folosite numai in scopul furnizarii serviciului solicitat si pentru mentinerea comunicarii cu utilizatorul. In plus, aceste informatii pot fi folosite si pentru informarea clientului asupra serviciilor S.C. DREAMS PARTY SRL , datele utilizatorului intrand, automat in baza de date a S.C. DREAMS PARTY S.R.L.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. DREAMS PARTY  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. DREAMS PARTY SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Desi S.C. DREAMS PARTY SRL implementeaza masuri specifice si face eforturi ca serverul sau serverele pe care le foloseste, sau mailurile expediate de pe domeniul www.dreamsparty.ro sa nu contina virusi sau alte componente daunatoare, nu garanteaza absenta totala a acestora si nici nu este responsabila pentru vreo pierdere sau distrugere pe care acestea ar putea-o cauza. De asemenea, S.C. DREAMS PARTY SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Datele personale, sunt supuse dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si ale actelor normative incidente si sunt reglementate in cadrul documentului Protectia Datelor Personale, orice informatie sau comunicare depozitata pe Site sau transmisa prin intermediul acestuia de catre Utilizatori, va fi considerata neconfidentiala si va face subiectul dreptulului personal de autor al Utilizatorului. www.dreamsparty.ro se considera liber sa intreprinda orice actiune considera necesara in raport cu acestea.

          Accesarea site-ului www.dreamsparty.ro , vizitarea, folosirea, aplicarea on-line pentru servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. DREAMS PARTY S.R.L., comunicarea se realizeaza in sistem electronic,  inseamna ca utilizatorul consimte primirea  de notificari de la S.C. DREAMS PARTY S.R.L. in modalitate electronica, incluzand anunturi pe site sau comunicari prin e-mail, in cazul inscrierii i in cadrul forumului din site.

 

 1. COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR
  www.dreamsparty.ro pune la dispozitia utilizatorului spatii de discutie (blog, forum, comunitate virtuala, pagini web personale) si nu va utiliza un mijloc de filtrare a mesajelor postate de acesta. www.dreamsparty.ro va informeaza ca utilizatorul este unicul raspunzator de continutul mesajelor pe care le va posta pe Site.
  Utilizatorul este de acord sa folosesca siteul www.dreamsparty.ro si forumul doar in scopuri legale. Utilizatorului ii este interzisa postarea si transmiterea prin siteul www.dreamsparty.ro si forumul din cadrul acestuia  a oricaror materiale cu caracter nelegal, vatamator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, sexual, profanator, discriminator, publicitar sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni.
  In timpul utilizarii www.dreamsparty.ro si forumul din acest site si accesarii Serviciilor,Utilizatorul se obliga sa:
  a) sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele asemenea, care pun in pericol buna functionare a siteului www.dreamsparty.ro si forumul, a serverului, securitatea informatiilor etc.;
  b) sa nu introduca cod sau secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a sistemului si a Site-ului;
  c) sa nu modifice, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vinda si sa nu creeze produse asemanatoare sau derivate, sau orice fel de informatii sau Servicii obtinute prin intermediul acestui Site;
  d) sa nu modifice, sa nu altereze, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vinda, sa nu stearga si sa nu reelaboreze (reverse engineering) continutul Site-ului, si nici codul sau secventele de cod folosite de acesta, inclusiv indicatiile referitoare la dreptul de autor, marca inregistrata sau orice alta indicatie referitoare la dreptul de proprietate exclusiva si de copyright al www.dreamsparty.ro;
  e) sa nu foloseasca Site-ul si continutul sau in scopuri ilegale;
  f) sa nu accese in mod neautorizat baza de date a Site-ului.

g)sa nu posteze imagini asupra carora nu are acordul de publicare sau imagini cu caracter obscen,defaimator, sau prin care poate face reclama mascata altor firme concurente sau nu S.C. DREAMS PARTY S.R.L.

 1. h)sa nu publice, transmita sau faca referire la orice tip de mesaj care poate fi definit ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii sau care intra in categoria mesajelor comerciale nesolicitate sau care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu,in concluziesa nu utilizeze acest site in scopul de a-si face reclama produselor/serviciilor oferite de el sau altii utilizatori sau vizitatori sau tertii fara acordul scris in prealabil al S.C. DREAMS PARTY S.R.L..In cazul in care se va intampla acest lucru, utilizatorului ii va fi interzis accesul in acest site si forum, iar postarile ce contin reclame si orice postari anterioare ale acestui utilizator vor fi sterse.;

i)sa nu faca afirmatii defaimatoare,antisemite,antirasiste la adresa utilizatorilot siteului si forumului sau a proprietarilor,colaboratorilor,angajatilor S.C. DREAMS PARTY S.R.L.
j)sa nu  publice, transmita sau faca referire la mesaje care contin informatii confidentiale sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu, a unei marci sau al unui brand comercial;
k) sa nu publice, transmita sau fac referire la mesaje care contin texte amenintatoare, ilegale, injurioase, abuzive, indecente. Textele care contin atitudini critice trebuie sa respecte intru-totul regulile unei polemici civilizate;
l) sa nu publice, transmita sau faca referire la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice ale acestuia;
m) să nu creeze şi/sau să folosească mai multe conturi („clone”).
In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiti, direct sau indirect, o dauna Site-ului sau Utilizatorilor sai, sunteti de acord sa despagubiti proprietarul /proprietarii www.dreamsparty.ro pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.S.C. DREAMS PARTY S.R.L. isi rezerva dreptul de a elimina sau muta aceste mesaje, precum si de a restrictiona accesul in orice moment Utilizatorilor sai, fara nici o notificare prealabila, in situatia in care, fara a avea acordul prealabil scris al nostru Utilizatorul desfasoara una dinte actiunile enumerate mai sus.

 

 1. COMUNICARI ELECTRONICES.C. DREAMS PARTY S.R.L.  poate organiza concursuri si campanii promotionale pe care le va aduce la cunostiinta utilizatorului prin mijloacele de comunicare la care acesta a consimtit in prealabil. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre S.C. DREAMS PARTY S.R.L poate fi schimbat in orice moment fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Regulamentele acestora vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul Site-ului www.dreamsparty.ro sauwww.petrecericopiitimisoara.ro sau www.costumecarnavaltimisoara.ro sau  prin intermediul mesajelor de posta electronica, fiind valabile numai pe perioada de desfasurare a campaniei. Promotiile sunt valabile doar in perioada de timp indicata si numai in limita stocului disponibil. S.C. DREAMS PARTY S.R.L poate intrerupe sau anula in orice moment, fara nici o notificare prealabila, orice promotie.
  Utilizatorul inregistrat consimte sa nu considere spam comunicarile electronice provenite de la S.C. DREAMS PARTY S.R.L prin intermediul postei electronice. De asemenea, Utilizatorul consimte si este de acord ca orice comunicare

Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului, si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale www.dreamsparty.ro, asa cum sunt descrise in cadrul acestei sectiuni de termeni si conditii.

6.LIMITARI DE RESPONSABILITATE 
S.C. DREAMS PARTY SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. DREAMS PARTY SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de vizitatori sau de alti membri inregistarti in cadrul forumului. In mod expres, utilizatorul este de acord ca S.C. DREAMS PARTY SRL nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri S.C. DREAMS PARTY SRL si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de ,si, impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

7.INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

S.C. DREAMS PARTY SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube sau orice accidente aparute prin folosirea necorespunzatoare a produselor incluse in pachetele de petrecere oferite pe acest site sau orice utilizare care contravine instructiunilor personalului S.C SRL sau nu se face sub supravegherea acestuia. Prin folosire necorespunzatoare se intelege orice utilizare care contravine instructiunilor care insotesc produsele respective sau instructiunilor verbale date de personalul S.C. DREAMS PARTY SRL.

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse şi servicii oferite de S.C. DREAMS PARTY S.R.L. în România.Luand in considerare natura serviciilor oferite, si anume divertisment pentru copii,Utilizatorul trebuie sa inteleaga ca  imaginile de pe site prezinta sau incearca sa prezinte cat mai aproape de ralitate seriviciile si produsele oferite, aceste diferind de la un eveniment la altul in functie de publicul tinta.

8.COMENZI SI REZERVARI ON-LINE

In momentul efectuarii unei comenzi on-line ,in cazul in care costurile sau alte detalii referitoare la un produs sau un serviciu au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, la semnalarea erorii ,S.C. Dreams Party S.R.L. isi aloca dreptul de opri prelucrarea comenzilor respective si de a anunta clientii respectivi in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si a-i informa cu privire la optiunile pe care le au.Orice comanda on-line va fi valida, doar in urma semnarii contractului, in termen de 24 ore , de la completarea formularului de rezervari din cadrul siteului,si a achitarii avansului de 50%.In cazul anularii evenimentului in urma achitarii avansului de 50% si semnarii contractului, avansul nu poate fi returnat.Daca Utilizatorul va dori mutarea evenimentului pentru alta data calendaristica, va tebui sa consulte inainte S.C .DRAMS PARTY.S.R.L pentru a verifica disponibilitatea acesteia.

S.C .DREAMS PARTY.S.R.L.,. isi aloca dreptul de opri prelucrarea comenzilor respective si de a anunta clientii respectivi in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si a-i informa cu privire la optiunile pe care le au.

S.C .DREAMS PARTY.S.R.L., a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.

In cazul in care produsul/serviciu rezervat de Utilizator pe acest site nu mai este valabil sau in stoc, Utlizaitorul va fi anuntat de catre un reprezentant al S.C .DREAMS PARTY.S.R.L.,in cel mai scurt timp posibil, si i se va recomanda un serviciu/produs asemanator sau cat mai apropiat de continutul si pretul celui rezervat.Completare formularului de comanda sau cerere oferta nu presupune rezervarea unui produs sau serviciu si nu are valoare contractuala intre parti.Orice comunicare comerciala scrisa,(exceptand completarea si  semnarea unui contract in 2 exemplare) trimisa de Utilizator catre S.C. DREAMS PARTY S.R.L. privind un serviciul sau produs din cadrul site-ului www.dreamsparty.ro sau oferit de catre firma Dreams Party s.rl. nu are valoare contractuala.

 S.C. DREAMS PARTY S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea In cazul in care costurile sau alte detalii referitoare un produs sau un serviciu au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, la semnalarea erorii .

 

9.PRETURI SI MODALITATI DE PLATA

Toate facturile si platile sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site  sunt in RON  si sunt finale si nu contin T.V.A.,  S.C. DREAMS PARTY S.R.L nefiind platitor de t.v.a.

NU se accepta plati prin TREZORERIE.

NU se accepta plati cu OP,card, fila cec, transfer bancar pentru sume mai mici de 2.500 Ron.

Pentru sume mai mici de 2.500 Ron plata se face cash in lei, conform contractului.

 

10.ACTUALIZAREA CONDITIILOR GENERALE

S.C. DREAMS PARTY SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

11.LEGATURI-LINKURI

S.C. DREAMS PARTY SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

12.DREPT APLICABIL.LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau aplicarea prin intermediul) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romanesti vor guverna Termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si S.C. Dreams Party SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română.  In cazul unor eventuale conflicte intre S.C .DREAMS PARTY.S.R.L., si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la Judecatoria Timisoara, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

13.DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea aplicatiei on-line, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

S.C. DREAM SPARTY SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.dreamsparty.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C .DREAMS PARTY.S.R.L., nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C .DREAMS PARTY.S.R.L., nu va fi facuta responsabila pentru nici o paguba, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ la, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Dreamsparty va recomanda:

Torturi
COAFURA DE OCAZIE la domiciliul clientei
0741042971 Miha Hudrea

FOTO&VIDEO
FOTO Ciprian Obrad 0723525454 Ciprian Obrad Photography
VIDEO Andrei Covlea 0744104427 andreicovlea@yahoo.com
Andrei Covela Videography


CARITABIL
ASCOCIATIA ADOR COPIII